Παράγει συνεχείς πλάκες σφουγγαρένιου κέικ. Είναι συνδεδεμένο με μια γραμμή παραγωγής.
- •Συνεχής δοσολογία καθώς προχωρά η ταινία.
•Χειροκίνητη ρύθμιση ύψους κεφαλής δοσολογίας, η οποία κατεβαίνει αυτόματα για κάθε δόση.
•Ρυθμιζόμενες ταχύτητες ταινίας στην οθόνη.
•Ο έλεγχος δοσολογίας διαχειρίζεται από ένα σύστημα σερβοκινητήρα που προσφέρει μεγαλύτερη ταχύτητα, ομαλότητα και ακρίβεια για εργασία με μια ευρεία ποικιλία πυκνοτήτων.
•Χάρη στον σερβοκινητήρα, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει ηλεκτρονικά την ποσότητα δοσολογίας καθώς και τις ταχύτητες φόρτωσης και/ή εκφόρτωσης.
•Κίνηση κατά της σταγόνας με αναρρόφηση του προϊόντος.
•Όλα αυτά με μεγάλη ακρίβεια και με τη δυνατότητα προεγγραφής αυτών των παραμέτρων σε περισσότερες από 100 συνταγές.
Ένα μείγμα οικολογικών αιθέριων ελαίων από τη Μεσόγειο και την Ασία, εμπλουτισμένο με φυσικά φρέσκα και ενεργητικά αρώματα, ιδανικό για να ξεκινήσετε τη μέρα σας.
Δημιουργημένο με: Οικολογικό λιβάνι, αιθέρια έλαια δεντρολίβανου Verbenone, ισορροπεί τέλεια την οξύτητα της επιδερμίδας και ενισχύει το μικτό και λιπαρό δέρμα.
Με φυσική βιταμίνη C. Οι καλύτερες πηγές για βιταμίνη C.
Η σειρά Form-ad είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για τη φορμαλδεΰδη σε ορισμένες αγορές, επιτυγχάνοντας ταυτόσημα αποτελέσματα.
- Ισχυρά βακτηριοκτόνα για τον μικροβιολογικό έλεγχο πρώτων υλών και τελικών ζωοτροφών
- Σε διάφορες μορφές παρουσίασης, στερεές και υγρές, με καλή ομογενοποίηση και διάχυση στη ζωοτροφή
- Βελτιώνουν την υγεία και την απόδοση αποφεύγοντας τη δυσβίωση του εντέρου λόγω κατανάλωσης μολυσμένης ζωοτροφής
- Προϊόντα για όλα τα είδη ζώων, με ορισμένα εξειδικευμένα για συγκεκριμένες κατηγορίες χάρη στις συγκεκριμένες τους χαρακτηριστικές.
- Άμεση και μακροχρόνια δράση
Τα προϊόντα της σειράς Form-ad έχουν αναπτυχθεί υπό εκτενή έρευνα για την ανάπτυξη λύσεων υψηλής ποιότητας που να ανταγωνίζονται τις νέες τάσεις της αγοράς και τις νομοθετικές αλλαγές. Διάφοροι συνδυασμοί των ιδιοτήτων αποτελεσματικότητας, κόστους και διαβρωτικότητας καθορίζουν τη σειρά Form-ad.
Η καινοτόμος σειρά Tricoterapy Advanced Care είναι μια εξειδικευμένη σειρά καλλυντικών που επικεντρώνεται στη θεραπεία των προβλημάτων των μαλλιών από την αρχή, δρώντας στους φυσιολογικούς και βιολογικούς διαδικασίες που καθορίζουν την υγεία του δέρματος και των μαλλιών και την σωστή τους ανάπτυξη. Δρα μέσω της συνέργειας διαφόρων ενεργών συστατικών και τεχνικών που αλληλεπιδρούν με τους διαφορετικούς μεταβολισμούς του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών, σεβόμενη τον κύκλο ζωής των μαλλιών καθώς και τις πιθανές αιτίες που επηρεάζουν τον φυσιολογικό τους κύκλο.
Γιλέκο BASIC κατά του ανέμου, με ύφασμα rWatter Repellent στο μπροστινό μέρος και αναπνεύσιμο υλικό σε όλη την πλάτη, με ύφασμα υψηλής προστασίας από τον άνεμο στις πιο απαιτητικές καιρικές συνθήκες.
ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ E355 (HYD)
Πρότυπο EN10305-1
E355 +N
Διαθέσιμο απόθεμα στην ιστοσελίδα μας σε μήκος: 6 μέτρα.
Υλικό διαθέσιμο επίσης σε: 5 μέτρα, 4 μέτρα, 3 μέτρα ή κατόπιν παραγγελίας.
Mod. T26#11 50ML | SMMA
Υλικό:
ENVASE : SMMA
TAPA : PP
CUBILETE : PP
ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
Envase : Διαφανές
Tapa : Εγχυτό Λευκό
Cubilete : Λευκό
50ml T26 διαφανές envase με λευκό cubilete και #11 λευκή εγχυτή κάλυψη.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας και ρωτήστε για το απόθεμά μας.
Το Carrydose Ki cart έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου στη χώρα μας, με υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής. Η δομή του και οι πλατφόρμες στα τραπέζια είναι κατασκευασμένες από βαμμένο αλουμίνιο σε διάφορα χρώματα. Τα συρτάρια και οι κασέτες είναι κατασκευασμένα από ABS. Ένα πλαστικό υλικό με υψηλή αντοχή σε κρούσεις και φθορά.
Η KRZ προσφέρει εκδόσεις για να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη νοσοκομείου, καρότσια από 12 έως 60 συρτάρια, και εξασφαλίζει πλήρη ποιοτικό έλεγχο.
• Δομή από βαμμένο αλουμίνιο
• Βοηθητικό τραπέζι
• Ρυθμιζόμενο από 12 έως 60 συρτάρια
• Κλείδωμα της κασέτας με χειροκίνητο ή ηλεκτρονικό σύστημα κλειδώματος (Mars)
• Συρτάρια από ABS, αντιστατικά. Επιτρέπουν εσωτερικές διαχωρίσεις.
• Θήκη αντικειμένων
• Κάδος απορριμμάτων
Αυτόνομη μηχανήματα και έργα «κλειδί στο χέρι» για πλήρως αυτόματες γραμμές πλήρωσης και συσκευασίας πολλαπλών μορφών. Μηχανήματα για σκόνες και στερεά προϊόντα, όπως Σκόνη Γάλακτος, Βρεφική Τροφή, Συμπληρώματα Αθλητών, Καφές, Σνακ, Ζαχαρωτά και άλλα σε μεταλλικές κονσέρβες, πλαστικά δοχεία, γυάλινα βάζα και χαρτόνια.
Η Γραμμή Γρανουλοποίησης ενσωματώνει σε ένα ενιαίο πλαίσιο και πίνακα ελέγχου όλες τις επιλογές για τη διαδικασία παραγωγής στερεών μορφών:
■ Ανάμειξη και Γρανουλοποίηση: Γρανουλοποιητής Υψηλής Δόνησης.
■ Ξήρανση: Ξηραντήρας Υγρού Κρεβατιού.
■ Καλιμπράρισμα: Κωνικοί και Κυλινδρικοί Καλιμπραριστές.
Ελαχιστοποιεί τον απαιτούμενο χώρο σε καθαρό δωμάτιο, μειώνει τους κινδύνους διασταυρούμενης μόλυνσης και προσφέρει μέγιστη ευελιξία στην ανάπτυξη διαδικασιών και μελέτες κλιμάκωσης.
Προσφέρουμε προϊόντα σε διάφορες μορφές και με δικές μας συνθέσεις για να αυξήσουμε την ανάπτυξη, να προστατεύσουμε από παράσιτα και να βελτιώσουμε γενικά τις καλλιέργειες.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ:
•Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από έξι σταθμούς:
οΦορτωτής δίσκων.
οΔιανομέας δοχείων.
οΔοσομετρητής καραμέλας.
οΤούνελ ψύξης.
οΔοσομετρητής κρέμας.
οΜονάδα θερμοσφράγισης.
•Στην αρχή της γραμμής τοποθετούμε χειροκίνητα τους δίσκους στον φορτωτή.
•Στον επόμενο σταθμό, ο διανομέας τοποθετεί αυτόματα τα δοχεία της κρέμας στις διάφορες θέσεις του δίσκου.
•Η επόμενη μονάδα είναι ένας δοσομετρητής με τον οποίο δοσομετρούμε την καραμέλα σε θερμοκρασία 170°C.
•Οι δίσκοι περνούν από ένα τούνελ εξοπλισμένο με διάφορους ανεμιστήρες για να ψυχθεί η καραμέλα.
•Στη συνέχεια, δοσομετρούμε την κρέμα.
•Τέλος, η μονάδα θερμοσφράγισης των δοχείων.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Αυτοματοποιημένη παραγωγή για παρασκευές μεγάλης κλίμακας.
•Ολοκληρώνονται έξι παρασκευές σε περιορισμένο χώρο.
•Ασφάλεια στη διαδικασία εργασίας.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΣ:
•Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από τέσσερις σταθμούς:
- Δύο αυτόματοι εκχυτές.
- Ένα αυτόματο μηχάνημα δοσολογίας για επικάλυψη σοκολάτας.
- Μονάδα για την απλώση του γαρνιρίσματος πάνω από την επικάλυψη.
•Μια ενιαία καμινάδα διατηρεί τους εκχυτές και το μηχάνημα δοσολογίας θερμαινόμενους, έτσι ώστε το προϊόν να διατηρείται σε σταθερή θερμοκρασία στην οποία η δοσολογία είναι ομαλή και χωρίς προβλήματα.
•Η γραμμή δεν υπερβαίνει τα 5 μέτρα μήκος και μπορεί να λειτουργηθεί από ένα μόνο άτομο στην αρχή του μεταφορέα.
•Ένα διπλό σύστημα ταινιών μεταφοράς μεταφέρει τους δίσκους με το ολοκληρωμένο προϊόν στην αρχή της γραμμής.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
•Υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης σε μικρό χώρο, 5 μέτρα.
•Χειρίζεται από έναν μόνο χειριστή.
•Ομοιογένεια στο προϊόν.
•Αυτόματοι και αρθρωτοί σταθμοί εργασίας για την παρασκευή μάφιν, κέικ και άλλων προϊόντων ζαχαροπλαστικής.
•Οι αρθρωτές γραμμές αποτελούνται από μια σειρά μηχανών που είναι έτοιμες να ικανοποιήσουν ευέλικτα τις απαιτήσεις σας. Μονοπαραγωγή ή πολυπαραγωγή, μεσαίας ή βιομηχανικής κλίμακας, εξαρτάται από τις ανάγκες σας.
•Μελετώντας το προϊόν σας και την επιθυμητή παραγωγή, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν σταθμό εργασίας κατάλληλο για τις ανάγκες σας. Οι ρυθμίσεις είναι πολύ ευέλικτες, επιτρέποντας την επέκταση της γραμμής εργασίας για την αύξηση της παραγωγής ή την διαφοροποίηση του προϊόντος.
•ΜΟΝΑΔΕΣ: Φορτωτής Δίσκων + Κάψουλα + Δοσομετρητής Μάφιν/Δοσομετρητής Κέικ/Δοσομετρητής Ζύμης + Δοσομετρητής Γαρνιτούρας + Εγχυτής προϊόντος που έχει ήδη ψηθεί.
•Οι τεχνικές προδιαγραφές διαφέρουν ανάλογα με τις μονάδες και την τελική ρύθμιση της γραμμής, παρακαλούμε να συμβουλευτείτε προσαρμοσμένο προϋπολογισμό για να γνωρίσετε τις λεπτομέρειες της επιθυμητής γραμμής σας.
ΠΡΟΪΟΝ
Επιμήκης μπισκότο από αφράτη ζύμη, καλυμμένο με λωρίδες αμυγδάλου στην επιφάνεια.
Τοποθετημένο σε δίσκους 450x900mm με 7 κομμάτια ανά δίσκο.
Το μπισκότο επεκτείνεται στον φούρνο.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ:
•Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από δύο σταθμούς:
οΔοσομετρητής-Μορφοποιητής ζυμών και μπισκότων GTF.
οΜονάδα επικάλυψης με ταινία.
•Ο χειριστής τοποθετεί τον δίσκο με τα καλούπια στην αρχή του μεταφορέα και τον παραλαμβάνει γεμάτο στο τέλος.
•Στη συνέχεια, τον τοποθετεί στο καρότσι ψησίματος.
•Η περίσσεια αμυγδάλου που δεν έχει κολλήσει στο μπισκότο ανακτάται.
•Μπορούν να αλλάξουν τα καλούπια για να παραχθούν προϊόντα με διαφορετικό αριθμό σταθερών ή περιστρεφόμενων ακροφυσίων; λείων ή κυματιστών.
•Επιλογή παραγωγής άλλων τύπων προϊόντων σε ημι-υγρή ή σκληρή ζύμη.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
•Βελτιώσεις στη δοσολογία, ομοιόμορφα κομμάτια, ταχύτερη παραγωγή.
•Η ζύμη δεν αποσυμπιέζεται.
•Μεγαλύτερη εργονομία για τον χειριστή.
•Αφαιρούμενη κεφαλή που επιτρέπει πλήρη καθαρισμό και απολύμανση.
•Μηχανή προσαρμοσμένη για να συνδεθεί με τον ιμάντα μεταφοράς μιας ήδη λειτουργούσας γραμμής.
•Η κεφαλή δοσολογίας κρέμεται σε προεξοχή, και δεδομένης της απουσίας δικού της μεταφορέα, η δομή του πλαισίου μειώνεται.
•Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να μετακινήσουμε τη μηχανή, η οποία διαθέτει τροχούς, απευθείας στη γραμμή παραγωγής, ώστε η κεφαλή δοσολογίας να βρίσκεται πάνω στον ιμάντα μεταφοράς.
•Αυτό συνεπάγεται όφελος όχι μόνο σε όρους λειτουργικότητας και καθαριότητας, αλλά και αρθρωτότητας, δεδομένου ότι η μηχανή μπορεί να προστεθεί ή να αφαιρεθεί από τη γραμμή παραγωγής όποτε είναι απαραίτητο και δεν χρειάζεται να παραμείνει σταθερή.
Η Calamansa Calm συνδυάζει εξαιρετικά αρώματα με χαλαρωτικές συνήθειες. Αυτά τα οικολογικά αιθέρια έλαια εν instill ισορροπία και ηρεμία. Η σύστασή μας είναι να εφαρμόσετε το Calma ως δώρο σε πολύ αγχωτικές ημέρες όταν το δέρμα είναι κουρασμένο και θαμπό.
Διαμορφωμένο με μια προσεκτικά επιλεγμένη συνδυαστική οικολογικών αιθέριων ελαίων από Χαμομήλι, Σαλάτα, Clary και Πατσουλί, ενισχύει τη χαλαρωτική και ηρεμιστική του δράση, η οποία βοηθά στην ανακούφιση, μαλάκωση και λείανση του ταλαιπωρημένου δέρματος.
Η συλλογή Calamansa Love είναι η πιο πολύτιμη συλλογή μας, πλήρως σκεπτόμενη, γεμάτη συναίσθημα και διαμορφωμένη για ευαίσθητες, έντονες γυναίκες.
Διαμορφωμένη με: Οικολογικό αιθέριο έλαιο και υδρολάτε από τριαντάφυλλο Δαμασκού, κυρίως αναγνωρίσιμο από το άρωμά του, περιλαμβάνει αρκετά φυσικά συστατικά - όπως τερπένια, γλυκοσίδες, φλαβονοειδή και ανθοκυανίνες - με γνωστές ηρεμιστικές επιδράσεις στο νευρικό σύστημα. Στο δέρμα λειτουργεί ως τέλειο αντιφλεγμονώδες και αντιοξειδωτικό. Οικολογικό αιθέριο έλαιο Ylang-Ylang, ρυθμίζει την παραγωγή ελαίου και διατηρεί την φυσική υγρασία του δέρματος που χάνεται με τις ορμονικές αλλαγές. Αιθέριο έλαιο Μαγνολίας, με ενεργούς αναστολείς της τυροσινάσης, υπεύθυνης για τη μελανιγένεση, την προέλευση των κηλίδων του δέρματος που προκαλούνται από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου.
Εκχύλισμα Μολόχας, οικολογικό έλαιο φουντουκιού και οργανικό ολεϊκό καλέντουλας με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα (Ωμέγα 9) και βιταμίνες Ε και Α που ενισχύουν την φυσική προστασία του δέρματος.
Ε εμπνευσμένο από τα μεσογειακά μας φυτά, συνδυάζει φυσικά συστατικά που περιέχουν μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών και αποτοξινωτικών αρχών, καθιστώντας το ιδανικό για νυχτερινή χρήση σε λιπαρές και μικτές επιδερμίδες. Με έντονη αρωματική γεύση - καθώς περιέχει ψυχρής έκθλιψης έλαια - μη φιλτραρισμένο, προκειμένου να προστατευθούν όλες οι ιδιότητές του, αλλά με γρήγορη απορρόφηση, αντικαθιστά τα ακόρεστα λιπαρά οξέα στην επιδερμίδα μας.
Διαμορφωμένο με: Οικολογικά έλαια Μακαντάμια και Σπόρων Σταφυλιού. Οικολογικό αιθέριο έλαιο Αθανασίας, ο "Χρυσός Ήλιος" της Μεσογείου μας. Οικολογικά αιθέρια έλαια Κυπαρισσιού και Άρκευθου: με βιοφλαβονοειδή που δρουν στις αντιδραστικές μορφές οξυγόνου (ROS), σταματώντας τη διαδικασία οξείδωσης. Παρουσιάζουν επίσης αντιφλεγμονώδη και αποστραγγιστική δράση, βοηθώντας τη διαδικασία αποτοξίνωσης της επιδερμίδας.
Οικολογικό Υδρολάτο Μέντας: Αναζωογονεί την κουρασμένη και ηλιακά κατεστραμμένη επιδερμίδα.
Εκχύλισμα Κουρκουμά. Οι αντιβακτηριακές, αντιμυκητιασικές και καθαριστικές του ιδιότητες είναι εξαιρετικά πολύτιμες για τη θεραπεία της λιπαρής επιδερμίδας.
•Αυτόματοι και αρθρωτοί σταθμοί εργασίας για την παραγωγή μάφιν, καπκέικ και άλλων αρτοσκευασμάτων.
•Οι αρθρωτές γραμμές αποτελούνται από μια σειρά μηχανών που είναι έτοιμες να καλύψουν ευέλικτα τις απαιτήσεις σας. Μονοπαραγωγή ή πολυπαραγωγή, μεσαίας κλίμακας ή βιομηχανική, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
•Μελετώντας το προϊόν σας και την επιθυμητή παραγωγή, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν σταθμό εργασίας που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Οι διαμορφώσεις είναι πολύ ευέλικτες, επιτρέποντας την επέκταση της γραμμής εργασίας για αύξηση της παραγωγής ή διαφοροποίηση του προϊόντος.
•ΜΟΝΑΔΕΣ: Φορτωτής Δίσκων + Μηχανή Καψουλών + Διανομέας Μάφιν / Διανομέας Καπκέικ / Διανομέας Ζαχαροπλαστικής + Διανομέας Γαρνιτούρας + Εγχυτής ήδη ψημένου προϊόντος.
•Οι τεχνικές προδιαγραφές διαφέρουν ανάλογα με τις μονάδες και την τελική διαμόρφωση της γραμμής, παρακαλούμε ζητήστε μια εξατομικευμένη προσφορά για τις λεπτομέρειες της επιθυμητής σας γραμμής.
Ποιότητα χάλυβα: E235 +N (J524 +N)
Διαθέσιμο απόθεμα στην ιστοσελίδα μας σε μήκος: 6 μέτρα.
Υλικό επίσης διαθέσιμο σε: 5 μέτρα, 4 μέτρα, 3 μέτρα ή κατόπιν παραγγελίας.
{"CHARACTERISTICS OF THE MACHINES":{"A muffin dispenser with seven nozzles, with volumetric dose regulation.":"Ένας διανομέας μάφιν με επτά ακροφύσια, με ρύθμιση όγκου δόσης.","Two interchangeable seed dispensers.":"Δύο εναλλάξιμοι διανομείς σπόρων.","An Omron technology robot arm allows us to increase the versatility and efficiency of the whole line, as the same robot can work with different tray formats.":"Ένα ρομποτικό χέρι τεχνολογίας Omron μας επιτρέπει να αυξήσουμε την πολυπλοκότητα και την αποδοτικότητα ολόκληρης της γραμμής, καθώς το ίδιο ρομπότ μπορεί να λειτουργήσει με διαφορετικούς τύπους δίσκων.","Versatile production line that can operate with different types of trays and papers.":"Πολυλειτουργική γραμμή παραγωγής που μπορεί να λειτουργήσει με διάφορους τύπους δίσκων και χαρτιών.","A dispenser for muffin and fiancée capsules that places the capsules on the tray.":"Ένας διανομέας για καψούλες μάφιν και φινάνσιε που τοποθετεί τις καψούλες στον δίσκο."},"PRODUCT":{"Unsteady: Lightweight, easily dislodged.":"Ασταθές: Ελαφρύ, εύκολα αποσπώμενο.","Diversity and complexity of products":"Ποικιλία και πολυπλοκότητα προϊόντων:","Delicate and fragile: easy to damage during handling. Coated with gelatine, chocolate, etc.":"Ευαίσθητο και εύθραυστο: εύκολο να ζημιωθεί κατά τη διάρκεια της χειρισμού. Επικαλυμμένο με ζελατίνη, σοκολάτα κ.λπ.","Living element: variable volume and shape.":"Ζωντανό στοιχείο: μεταβλητός όγκος και σχήμα."},"ADVANTAGES":{"Uniformity of the product.":"Ομοιομορφία του προϊόντος.","The automation of the whole allows us to obtain a production of approximately 8,400 macarons/hour or more than 8,000 units/hour in muffins, madeleines or financée.":"Η αυτοματοποίηση του συνόλου μας επιτρέπει να επιτύχουμε παραγωγή περίπου 8.400 μακαρόν/ώρα ή περισσότερες από 8.000 μονάδες/ώρα σε μάφιν, μαδελίνες ή φινάνσιε."}}
•Δοσολογία σε συνεχή ροή καθώς προχωρά η ταινία.
•Χειροκίνητη ρύθμιση του ύψους της κεφαλής δοσολογίας, που κατεβαίνει αυτόματα για κάθε δόση.
•Ρυθμιζόμενες ταχύτητες ταινίας μέσω οθόνης.
•Ο έλεγχος της δοσολογίας διαχειρίζεται μέσω ενός συστήματος σερβοκινητήρα που προσφέρει στη μηχανή μεγαλύτερη ταχύτητα, ομαλότητα και ακρίβεια για εργασία με μια ευρεία ποικιλία πυκνοτήτων.
•Χάρη στον σερβοκινητήρα, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει την ποσότητα των δόσεων ηλεκτρονικά καθώς και τις ταχύτητες φόρτωσης και/ή εκφόρτωσης.
•Κίνηση κατά της διαρροής με αναρρόφηση του προϊόντος.
•Όλα αυτά με μεγάλη ακρίβεια και με την ευκολία της προεγγραφής αυτών των παραμέτρων σε περισσότερες από 100 συνταγές.
- Η σοκολάτα εγχέεται ζεστή και πρέπει να διανεμηθεί καλά μέσα στο κρουασάν.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ :
- Μια γραμμή παραγωγής που αποτελείται από τρεις σταθμούς :
ο Εγχυτής με τρεις σειρές ακροφυσίων για να εγχέει 27 κρουασάν ταυτόχρονα, και με τρεις βελόνες ανά ακροφύσιο ώστε το προϊόν να διανέμεται καλά.
ο Σταθμός ζελατίνης που εμποτίζει τα κρουασάν με ζελατίνη.
ο Υπερκαλύπτης μονάδας με μια ταινία ώστε οι σταγόνες σοκολάτας να πέφτουν πάνω στο προϊόν και να εγκλωβίζονται στην στρώση ζελατίνης.
- Η ποσότητα και η ταχύτητα έγχυσης ρυθμίζονται στην οθόνη, επιτρέποντας πιο ακριβή ρύθμιση.
- Μεταξύ του τάπητα έγχυσης και του τάπητα ζελατίνης, που αποτελείται από σχοινιά, υπάρχει ένας τάπητας μεταφοράς ώστε τα κρουασάν να πέφτουν σωστά στη θέση τους και χωρίς να γυρίζουν, και να στοιβάζονται για το ντους ζελατίνης.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
- Η αυτοματοποιημένη παραγωγή για την παραγωγή μεγάλων όγκων.
- Τρεις διαδικασίες πραγματοποιούνται σε περιορισμένο χώρο.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΣ:
-Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από τρεις σταθμούς:
οΕκχυτής με τρεις σειρές από ακροφύσια για την έγχυση 27 κρουασάν ταυτόχρονα, και με τρεις βελόνες ανά ακροφύσιο ώστε το προϊόν να διανέμεται ομοιόμορφα.
οΣταθμός ζελατίνης που εμποτίζει τα κρουασάν με ζελατίνη.
οΜονάδα επικάλυψης με ταινία για να πέφτουν οι σταγόνες σοκολάτας πάνω στο προϊόν και να κολλούν στη στρώση ζελατίνης.
-Η ποσότητα έγχυσης και η ταχύτητα έγχυσης ρυθμίζονται στην οθόνη, επιτρέποντας μια πιο ακριβή ρύθμιση.
-Μεταξύ της ταινίας έγχυσης και της ταινίας ζελατίνης, η οποία αποτελείται από κορδόνια, υπάρχει μια ταινία μεταφοράς ώστε τα κρουασάν να πέφτουν σωστά στη θέση τους και χωρίς να γυρίζουν, και να στοιβάζονται για το ντους ζελατίνης.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
-Αυτοματοποιημένη παραγωγή για υψηλή παραγωγική ικανότητα.
-Τρεις διαδικασίες ολοκληρώνονται σε μειωμένο χώρο.
ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ :
-Μια γραμμή παραγωγής που αποτελείται από έξι σταθμούς :
Φορτωτής δίσκων.
Διανομέας δοχείων.
Διανομέας καραμελών.
Τούνελ ψύξης.
Δοσομετρητής μουστάρδας.
Θερμοσυγκολητής.
-Στην αρχή της γραμμής, τοποθετούμε χειροκίνητα τους δίσκους στον φορτωτή.
-Στο επόμενο module, ο διανομέας τοποθετεί αυτόματα τα δοχεία κρέμας σε διάφορες θέσεις του δίσκου.
-Η επόμενη μονάδα είναι μια μονάδα δοσομέτρησης με την οποία η καραμέλα δοσομετρείται σε θερμοκρασία 170°C.
-Οι δίσκοι περνούν μέσα από ένα τούνελ με πολλούς ανεμιστήρες για να ψυχθεί η καραμέλα.
-Μετά, δοσομετρούμε την κρέμα αγγλικής.
-Τέλος, η μονάδα θερμοσυγκόλλησης των δοχείων.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ :
-Η αυτοματοποιημένη παραγωγή για την παραγωγή μεγάλων όγκων.
-Έξι παρασκευές πραγματοποιούνται σε περιορισμένο χώρο.
-Ασφάλεια στη διαδικασία εργασίας.